Allergisk reaktion !

publicerat i -Familj-, -Vardagen-;
Hur denna dagen startade går till världshistorien ! 
 
Kian var på 5 årskontroll i tisdags och fick vaccination och var superduper duktig ! Så kom kvällen och armen blev rödare och svullnare, men det gjorde inte ont så han sov väldigt bra första natten. 
Blev dagis som vanligt igår (onsdags) men det blev bara större och mer svullet. Fick hämta honom tidigare för att han började få ont. Han pigga på sig ordentligt när vi kom hem och han fick följa med och titta på Hockey i karlstad. Va fortfarande svullen och det kliade ordentligt när dom kom hem och han fick alvedon och sov hela natten till idag. Inge konstigt alls, men när han vaknade imorse så var hela överarmen röd och svullen och kliade massor, så jag ringde BVC kl 8.00, fick en telefontid kl 8.15, sköterskan ringer och jag berättar, sen ber hon oss att vi ska komma till dom till kl 8.30 för det fanns en läkartid på bvc. Vi skulle precis äta frukost och hade inte klätt på oss ännu, men kan säga er att jag slängde ner en yoghurt och lite annat smått och gott och klädde på oss och körde rally och kom in på familjecentralen (från bråten) 8.31 ! 👊
Kian tyckte mest att hans mamma var lite halvtokig 😂
 
Väl inne så hade tydligen sköterskan ringt igen, men jag upptäckte att mobilen låg kvar hemma ! Man hinner inte med allt på så kort tid 😵 Hon ringde för att säga att Barnmottagningen ville att vi skulle komma upp till dom direkt istället, men eftersom vi redan var där så kolla läkaren på plats och han fick en allergitablett som han fick ta på en gång och ska ta en till ikväll. Fortfarande väldigt röd, men det håller sig inom ramarna som doktorn målade dit.
 
 
 
Mitt hjärta ! Ja han har helt enkelt fått en reaktion på vaccinet och som tur är, är det ingen feber eller andnöd som det kan bli.
Så nu håller vi alla tummar och tår att det kommer att lugna ner sig efter sista medicinen ikväll.... 
 
 

Taggar: #2019, #älskardig #minson #myson #boy #loveyou #myheart #mitthjärta #;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara Lyckeqvist :

Men åh 😢❤❤❤

Kommentera inlägget här :