LiVet Med ADHD.

publicerat i -Familj-, -Psykisk ohälsa-, -Vardagen-;
Började direkt på morgonen ! Vaknade av oss själva i vår egen takt och åt frukost kl 9.00 hela familjen 😊 Sen rulla det på - Alva hade redan bestämt med kompis, Olivia blev lite halv grinig, men fick följa med kusinerna med faster Lina (tjurerierna förvann) och Kian hänger med överallt och hoppa i badet med Alva först sen gick dom ut med Boss och mötte Alvas kompis och nu ska han snickra med pappa som grejar med våra fönsterbrädor som ev kommer upp idag 🙏
Själv har jag hunnit raka hunden, packa ner vinterkläderna i en stoor bag som ska upp på vinden, satt igång en tvätt och vikit tvätten som hängde, duschat och tanken var att måla klart nere i "svarta rummet" men då hade penseln som jag använt stelnat 😣 Som kanske tur var för nu hann jag sätta mig ner och lugna ner mig lite, som hela tanken var idag !
 
Tankarna bara svävar iväg : Jag vill tvätta fönstrena på framsidan, jag vill börja olja in altanen i bak så jag kan ställa fram utemöblerna, behöver dammsuga, ska kanske ta en promenad, åka in till örebro kanske ... osv. Allt på en gång ! Orkar inte så jag sätter mig ner och försöker samla ihop mig ... Livet med ADHD ! 
 
 

Taggar: #2019, #depression #utmattning, #psykiskohälsa #tvång #ADHD #ritalin #psykologen #hjärnan, #ångest #tankar #rörig;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Jag skriver upp allt jag vill eller får infall att göra istället för att gå på alla infall. Allt från stort till smått tex att torka ur bestickslådan samtidigt som jag lagar mat eller att börja möblera om. De gör att man sen kan prioritera vad man vill lägga sin tid på och ibland är sakerna inte alltid så viktiga som man tror när hjärnan lugnat sig och fått koll..

Kommentera inlägget här :