Orken är lika med NOLL!

publicerat i -Familj-, -Vardagen-;
Jag har varit helt utslagen idag, men försökt att pigga på mig med en dusch och vikit ton med underkläder (från 5 pers) och hängt tvätt och vikit lite mer kläder som hängt på ställningar, men när jag fortfarande kände mig helt urlakad med klåda i ögonen så har jag fått gå och lägga mig om vart annat. Till slut så gick jag ut en stund och försökte få lite D-vitamin. Orkade sopa altanen på baksidan och slängde en utomhusfotölj i kärran sen gick jag in igen och läste ut min bok ! Orkar knappt läsa heller för hjärnan vill bara sova men när jag väl bestämmer mig för att sova en liten stund då får man nått jädra adrenalinpåslag så det är bara att vakna till igen. 
 
 
Jag har inte heller druckit någon Celsius sen förra lördagen och har svårt att tro att en sån dricka skulle få igång orken idag !!!
 
 
Det bästa myset är ändå med den minsta 💚 Han älskar att mysa och hålla handen och få kramar och ge kramar tillbaka 😍
 
 

Taggar: #2019, #celsius #celsiussverige #nyasmaker, #depression #utmattning, #psykiskohälsa #tvång #ADHD #ritalin #psykologen #hjärnan, #älskardig #minson #myson #boy #loveyou #myheart #mitthjärta #, #ångest #tankar #rörig;

Kommentera inlägget här :