Tips : Olaplex no3

publicerat i -Tips-;
 
Om du har ett väldigt skadat hår så har jag redan rekommenderat Schwarzkopf serie : Peptide. Absolut en favorit om ni frågar mig, men även så är Olaplex no3 en superduper grej för ett skadat och skört hår som behöver återuppbyggas och stärkas. !! 
 
Denna lilla flaska räcker till flera behandlingar. Ni som varit lite osäkra hur man ska använda den så står det exakt på flaskan. Nu ska man enbart blöta ner håret - sen handdukstorka det - sen massera in kuren. Massera ordentligt i hårbotten så att blodcirkelationen börjar jobba och sen dra ut och massera i längderna - sen ska ni sätta upp håret i en turban och låta den verka i minst 20 minuter (ju längre detso bättre). Man kan även låta den sitta under natten så sköljer du ur den på morgonen och sen tvättar du med schampo 2 ggr och balsam 1 gång ! KLART ! 
Om du har ett väldigt skadat hår kan du upprepa kuren 2-3 ggr /veckan till det har blivit starkare, efter det räcker 1 gång/veckan.
 
 
Det har kommit ett schampo och balsam med, men det har inte övertygat mig utan jag tycker att Schwarzkopf seriens Peptids schampo och balsam är bättre för mig. 
 
 
 
 
Tycker aboslut att man ska testa hela serien för det kanske funkar bättre för nån annan. 😉

Taggar: #2019, #frisörtips #schwarzkopf #hairdresser #peptide #schampo #balsam #inpackning, #olaplex #olaplexno3 #olaplexno4 #olaplexno5;

Kommentera inlägget här :