Verklighetsuppfattning !

publicerat i -Tips-, -Vardagen-;
Läste ut boken som Therése Lindgren har skrivit ; 
 
Den handlade om hennes resa till att bli Vegan/Vegetarian och fakta om allt som händer på våra "bondgårdar" eller "uppfödare" vad man nu vill kalla massproduktionerna runt om i landet och vilket fruktansvärt sett våra slakterier eller ansvariga över kött och mejeriindustrierna tar till för att få ut så mycket pengar som möjligt och inte bryr sig ett skit om hur djuren mår eller blir behandlade under loppet till dom ligger på våra tallrikar, klär våra kroppar eller behöver testas på innan make upen blir klar och godkänd innan det får börja säljas (mediciner, mascaror eller övrigt smink.)  ! Det är fruktansvärt ! Även fast man köper Ekologiskt så ska man alltid ha i bakhuvudet att allt inte är BRA för det. Djuren kanske får det lite friare eller mindre spannmålsfritt foder men fortfarande så är många föhållanden inte OK ! 
 
Jag slutade med allt kött (fisk,kyckling och rött kött) vid 12 års ålder. Pga att jag inte gillade det, tyckte det smakade konstigt och gillade inte konsistensen. Men mejeriprodukter åt jag fortfarande. Vid 22 års ålder började jag äta lite ägg och kyckling, mer pga att jag tyckte det var jobbigt att vara annorlunda 😕 Sen kom fisk och skaldjur tillbaka in i mitt liv ca 2 år senare så ca 24 år och är fortfarande kvar. Är absolut inte över förtjust i det utan väljer hellst vegetariska alternativ för att jag tycker det är godare. Inget rött kött sen jag var 12 år och det är ingenting som lockar mig alls. 
Efter att jag läste den här boken så kommer jag absolut att dra ner på det mesta och lära mig att äta mer näringsrik mat och det känns absolut som rätt alternativ och framförallt läsa på innehållet eller tillvärkningsmaterialet i kläder eller SMINK ! 
 
 
Boken är värd att läsa och kan varmt rekommendera den ! Läste ut den på bara ett par timmar så det värt varje minut ! En verklighetsuppfattning ! 👊

Taggar: #2019, #boktips #books #read #thereselindgren, #djurensrätt #slakt #eko #ekologiskt #bullshit;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sanna:

Hennes böcker är verkligen sååå bra! Ett tips är hennes youtube kanal! 😍

Svar: Jag har precis börjat titta på den, gjorde det för nått år sen men tagit upp det igen :)
Michaela Johansson

Kommentera inlägget här :