Hemska dagar!

publicerat i -Familj-, -Psykisk ohälsa-, -Vardagen-;
I lördags var vi över till min bror med familj och vi hade planerat att grilla tillsammans och vi tog med det vi skulle grilla och dom fixade potatisgratängen till. Jag grillade kyckling filé och den var frusen på förmiddagen och min man la den i marinad under hela dagen. Vi tempurerade kycklingen och tittade i den så den inte var rosa ! Den var perfekt när vi skulle äta, det sjukaste här är även att jag tycker det är bland det godaste jag ätit på länge och sa till min man att vi skulle grilla på kol eller bricketter istället för gasol - för det blev så gott. 

Jaja nog om det, men nu fick ni hela den historian och för att även klar göra innan jag ska komma sak är att bara JAG åt kycklingen alla andra åt korv-hamburgare-flintastek-nåttmerköttspett. 
Söndagen kom och vi skulle äta frukost vid 7.30 och jag känner när jag ska till bordet att jag har magknip och springer på toa innan jag ska käka, men där blev jag sittandes i 30 minuter försöker gå ut men får springa tillbaka och så höll det på fram till kl 12.30 då jag även börjat spy och var yr och otroligt illamående och kallsvettig! Tar febern för jag fryser nått fruktansvärt och ser att tempen låg över 38 grader. Jag känner mig så matt att jag orkar varken tänka själv, blodsockret var lågt, fick inte behålla något inte änns dextrosol (8st) och bestämde då att vi får åka in till akuten så får dom hjälpa mig ! 
Jag blir intagen och får ett rum direkt och då tog dom prover och även satte dropp för jag var uttorkad och febern steg ännu mer. Ekg inkopplad samma med pulsen, allt piper och jag får panikångest attack deluxe för jag mår så dåligt och har ingen kontroll på någonting ! Men vilka super womens jag får ha vid min sida som hjälper mig på proffsigaste sättet ever och jag känner mig trygg och kan tillslut slappna av ! 

Fick stanna kvar från kl 13-18.30 för att hålla koll på blodsockret och hur diarréer och spyor artar sig. Tillslut upphör skiten 💩🤮 men mår inte helt ok. Orkeslös, trött, illamående, yr och stans huvudvärk efter den här resan ! Men fick Alvedon när väl spyorna gav efter och kunde somna en stund. 
Efter lite mer vila och koller så vill dom lägga in mig för observation på medicin, men jag ville hellre hem och sova i min säng och det gick jag på prov men skulle komma tillbaka om det startade igen. 

Kan helt ärligt säga att det var bland det vidrigaste jag varit med om. Och varför jag misstänkte att det måste varit matförgiftning är för det var endast jag som fick skiten, ingen annan. Jag som annars klarar mig från magsjukor (peppar peppar ta i trä) fick en resa att minnas nu kan jag säga! 🤢

Magen är inte helt återställd än och jag är rätt mör och sliten... Blir bättre varje dag 👏

Kommentera inlägget här :