Älskade liten.

publicerat i -Vardagen-;


Även fast man har fyllt 5 år (en hel hand) så är ingenting bättre en mammas famn om ni frågar min Kian 😍
Igår, en kort stund efter han somnat så kom han inspringandes och slängde sig i min famn och somnade om 💓 Han ligger alltså på sina knän ich ligger med huvudet på min mage och håller om mig 😍

Jag kunde varken röra mig eller ville flytta honom så han fick ligga kvar en stund, tills det blev för varmt och smärtan i ryggen blev för påtaglig. Jag skrev igår morse att vi skulle vända det negativa till något positivt istället, kan säga att jag verkligen försökte och ville inte tänka på all värk jag har just nu i min kropp så jag skulle vårstäda lite i trädgården och försöka att fånga lite D-vitamin samtidigt eftersom jag tycker det är jobbet för hjärnan med ljuset så försökte jag motarbeta lite och bevisa att det inte är farligt utan bra ibland. Jag började rensa och skulle flytta veden från gräsmattan in till carporten så att även den plätten skulle få lite sol och torka upp. Men så flyttade jag en stock och böjde inte tillräckligt på benen så ryggen fick sig en jävla törn så jag fick ge upp för det knaka till i det där jävla diskbråcket. Så in i badet och värmde upp mig och försökte med några försiktiga övningar för att ha kontroll på musklerna runt omkring så värken inte skulle få övervinna mig!
Jag blir så otroligt rädd när det gör ont för allt påminner mig om första gången mitt diskbråck "sprack" och jag tappade känseln i benen och fick åka ambulans och ligga inne i 2 dygn på sjukhuset med en massa smärtlindring ! Jag klarade mig på 1 Ipren och 2 Alvedon och varmt bad och stretch för att våga mig till sängen och vila och sen blev jag liggandes med tåvickningar resten av dagen, kvällen och natten. Inte förrän nu på morgonen fick jag ner mina fötterna på golvet för att gå på toa, men även här får man tänka på bålen och spänna rätt för att inte belasta ryggen och höfterna, sen när jag ställer mig upp gör det otroligt ont och obehagligt när kotorna trycks ihop men jag vågade röra mig och ville inte vara rädd för jag vet att det är det enda rätta att röra sig och nu när jag legat och vilat många timmar så måste jag och det gick bra. 
Blir bättre säkert under dagen 😃 
(tänkt positivt)

Kommentera inlägget här :