-Godis-

publicerat i -Vardagen-;
Jag har diabetes (typ 1) och haft i stortsett hela mitt liv, så socker är inte min bästa vän ! Jag äter godis, fika och gottit ändå, men försöker att undvika det så mycket som möjligt och man lär sig något nytt hela tiden. Fruktsocker är med en stor bov i det hela och det har jag med dragit ner på massor, men det är ändå "bättre" än socker socker. 
 Under en period just nu så har jag varit väldigt sugen på GODIS ? Salt-lakrits, choklad och surt, allt på en gång gärna !?
Annars är jag en fika människa och inte en godisråtta, men det har hänt nått ? T om chips hade jag en romans med nån dag här förra veckan och jag äter inte chips alls ! Popcorn kan vara min last med massvis med salt emellanåt. Kan det vara saltbrist som härjar ? För har inte kunnat ätit salt ordentligt sen jag gick med Kian i magen. Hade en sån halsbränna och kräktes i ca 8 månader och efterråt blev jag fortfarande känslig för det ? Det ända som jag kan tänka på och som jag är konstant sugen på är salta & sura S, hallon båtar/pimpim, sandwich chokladbitar ?!?!?!
 
 
 
 
Vet att det bara är perioder det händer och inför mens kan det verkligen bli en svacka och frestelsen blir för stark och man ger efter ! 
 
 
Hjärnan har kanske haft ett övertag över mig ett tag nu, men jag ska allt lära mig allt om hur hjärnan funkar och ta tillbaka min kontroll. Jag vill gärna ha kontroll och inte känna att man svävar i det ovetande. Samtidigt ha det på en kontrollerad nivå 👊
 

Taggar: #2019, #godis #candy #diabetestyp1 #insulin #sprutor #salt #choklad #surt;

Kommentera inlägget här :