Bok tips

publicerat i -Tips-;
Har precis läst ut en bok som är skriven av Isabel Adrian
 
 
Jag som trodde det var en självbiografi, men som hon skriver själv om boken :
 
Boken är inte självbiografisk. Det är medvetet som jag har gjort så att folk ska tro att den handlar om mig, säger Isabel Adrian med ett belåtet leende. 
-För mig var det ett sätt att översmarta dem.

 

Isabel Adrian själv var ett långt, blekt barn som inte trivdes i skolan. Hon bar under en period lapp för ena ögat eftersom hon hade ett synfel. Hon växte upp med sin mamma, som kallade henne för Bella, i Göteborgstrakten, men flyttade till Stockholm där hon modellade, bloggade, festade, fick jobb på en inneklubb och blev känd genom sin medverkan i "Expedition: Robinson" 2004.

På omslaget till sin romandebut "Sex, droger och en dj" poserar Isabel Adrian bakom mörka solglasögon. Det är inte hon som är Bella, men romanfiguren rör sig i en värld som Isabel Adrian är välbekant med. Det är viktigt för "äktheten", förklarar författaren:
 
-Bella är en samling av alla jag har träffat. Det har varit bland det svåraste, att sätta ihop det till en karaktär. Många av sekvenserna är på riktigt. Det har inte hänt mig, men medvetet har jag gjort så att folk tror det. Då blir det äkta. 
 
--------------------------------------
 
Jag gillade boken skarpt ! Den hade kärlek - spänning - tårar - framgång - lycka. Romaner är verkligen min grej ! Jag gillar att sätta mig in i saker som faktiskt kan hända och bara en vanlig vardag som kan leda till någons framgång - förlust - plötslig förändring och framför allt hur man tar sig igenom hindren som man kan stöta på efter livets väg ! 
 

Taggar: #2019, #boktips #isabeladrian #sex #droger #dj #kärlek #love #roman;

Kommentera inlägget här :