Att inte ha krav på att skriva !

publicerat i -Psykisk ohälsa-, -Vardagen-;
Som ni alla vet så mår jag inte så bra och jag har försökt att begränsa mina krav och bara göra det som inte ger mig ångest. Jag kommer att skriva ett inlägg när orken och lusten faller på ! 
 
Många ggr under sommaren så har jag skrivit ett inlägg i min hjärna, men så fort jag startat inlägget kommer ångest direkt. För jag vet att så fort jag sätter mig ner och skriva så kommer tankarna inte att släppa förrän jag verkligen kommer in i ett "flow" ! 
 
Jag har nu varit sjukskriven under en lång period och jag känner bara misslyckande och att jag bara står och trampar i kvicksand. Jag vet inte riktigt vad livet vill ha ut av mig ?!
 
Vissa dagar är tankarna högre, envisa och oftast inga positiva sådana. De dagar som tar över mitt tankesätt är jag frustrerad, ledsen, irriterad och då kommer även ångesten som ett brev på posten, som även leder till en hel del tvångstankar och tvångshandlingar som jag alltid trott ska milda ångesten och inte tränga sig igenom när jag håller mig aktiv och sysselsatt. Tyvärr så blir inte ångest mildare för att jag hinner med en massa grejer, utan då kommer nästa tanke "att jag kunde göra det liiiiite bättre."
 
Ja ni ser det Ekorrhjulet jag lever i. Men jag måste även säga, jag ska bli bättre på det och det är faktiskt att se dom små och stora förändringarna och vad jag faktiskt har gjort under min resa mot ett
-Snällare Jag-
 
Många saker är fortfarande svår lösta och jag får inte in det som en rutin än för det lixom faller sig inte naturligt. Jag har levt på ett sätt för länge för att faktiskt kunna göra en livsförändring direkt. Jag har insett det, men min hjärna vill hemskt gärna göra det direkt och går inte det så funkar det inte. VET att det mesta tar tid och jag börjar lära mig det. 
 
Många timmar terapi och bra läkarhjälp har fått mig på rätt bana.
Jag kanske kan se ljuset i tunneln ?
 
Lite av mina tankar som jag måste skriva ner och dela med mig av. 💕
 
 
 
 

Taggar: #acceptera, #depression #utmattning, #medvetenhet, #psykiskohälsa #tvång #ADHD #ritalin #psykologen #hjärnan, #ångest #tankar #rörig;

Kommentera inlägget här :