Loréal expert - Pro Longer

publicerat i -Tips-, -Vardagen-;
Måste bara få tipsa om hår produkter som jag nu har testat ett tag och är verkligen imponerad ! 
 
Schampo, balsam, inpackning och leave-in cream 🤗 Från Loreal expert - Pro Longer serien. 
 
Gör absolut inget att serien är i rosa heller 😍
 
Jag har ett väldigt tunt, fint hår och mitt hår har aldrig växt särskilt fort men använder ALLTID bra produkter till mitt hår och mycket är säkert för att jag är frisör och framförallt att jag har testat allt från budget - medel och svin exclusiva produkter och här måste jag säga att det är sån skillnad ! Dels är dyrare frisör produkter drygare och räcker så mycket längre ! 
 
Jag har även problem med att mitt hår blir fett fort och har en känslig hårbotten. Så många problem som gör att jag inte vill byta ett vinnande koncept om jag hittar bra saker. Samtidigt som jag är jätte nyfiken på att testa nya märken och produkter 🤣 
 
Så den här serien fångade mitt intresse och nu har jag använt det i ett par månader och kan uttala mig om vad jag tycker. Vet inte om håret växt något fortare eller blivit jätte mycket längre, men mitt hår går inte av lika lätt och det bryts inte av heller mitt på hårstrået som det gjort i snart 4 år och det började när jag rusade "rakt in i den så kallade väggen" och det inre måendet syns dessvärre även på det yttre. (Hud, naglar och håret).
 
Så den har alltså hjälp mitt slitna hår att bli starkare och den gör även att man har ett fräscht hår i längre än 1 dag, alltså får jag inte lika fett hår och kan hålla ut i 2-3 dagar mellan tvättarna.🙏
 
Man ska alltid schamponera håret 2 ggr , pga att första gången du schamponerar så brukar det inte löddra så värst och det beror på att man har mycket fett, produkter och föroreningar utifrån som man inte tänker på.
Det fel som dom flesta gör är att man dränker på med ännu mer schampo !
Skölj ur första schamponeringen och upprepa istället proceduren och se att löddret kommer med bravur och då kan även schampot få en chans att även vårda ditt hår efter att alla lager med "smuts" försvunnit ...
Sen minst 1 gång i veckan så tycker jag att man ska lyxa till det med en inpackning och den sätter man alltså i efter 2 schamponeringar och försöker att krama ur så mycket vatten som möjligt innan du masserar in inpackningen i hela håret, från botten till toppen !
Låt den sitta minst 20 minuter, så här kan du luta dig tillbaka och njuta av lugn musik eller kanske ett avsnitt av favvo serien eller raka benen.
Känn inte att du inte hinner göra en inpackning för du ska göra så mycket annat. Du behöver inte göra en ipackning bara för du ska duscha/bada, utan massera in den och gör det du måste. En inpackning gör ingen skada utan enbart nytta för håret så skulle du sitta dubbel så lång tid så gör det inget! Skölj sen ur den och dra ur vattnet och avsluta ALLTID med balsam. 
 
Varför ska man behöva göra det ?! Jo för att nu är hårstråna "öppna" efter att man gjort en djup rengöring och behöver återslutas eller "stängas" och det gör man med att ha i BALSAMET.
 
När du sen har gjort hela proceduren och handdukstorkat det så smörjer man in (tuben som står upp och ner på bilden👆) håret med leave-in creamen. En liten klick och smeta ut det i händerna och sen brukar jag bara ha det i längderna, så alltså inte i hårbotten. Borsta och njut av ett jätte härligt och lätt hår som kommer vara så frescht ! 😘
 
 
Blev ett långt tips och det kommer att komma fler 💞
 

Taggar: #2021 #tips #loreal #lorealexpert #prolonger #frisör #dröm #unnadig #lyx #schampo #balsam #inpackning #leavein;

Kommentera inlägget här :