Diagnoser

publicerat i -Psykisk ohälsa-, -Vardagen-;
Vart har solen tagit vägen ? Idag åkte t om tjock tröjan fram 😖
 
Igår var jag till Örebro till min psykoterapi, och jag får ingen ångest att åka dit eller prata med min psykolog, jag har alltså träffat den "rätta" för mig. Det är så svårt att hitta rätt terapuet, men jag har äntligen gjort det och vi har gjort framsteg ! Jag ser vad vi har jobbat med och börjat förstå mig på mina "problem" och vad jag har gått igenom. Det är inte konstigt att jag mår dåligt eller t om har mått ännu sämre. Det är inte alla som fått diagnoserna ;
 
- ADHD
 
- OCD (Tvångstankar m. tvångshandlingar)
 
- GAD (generaliserad ångest)
 
- PANIKÅNGEST
 
- DEPRESSION (som går i vågor, fortfarande)
 
- UTMATTNING (gått in i den så kallade väggen)
 
 
Sen efter vägen har det tillkommit lite till med det fysiska : 
 
- Lederna krånglar som en del operationer och nu utreds för reumatiskt.
 
- Bröt ena tån utan någon som hellst anledning.
 
-Gick upp i vikt pga kortisol påslag pga stress, som i sitt gjorde att jag blev tvungen att ta mer insulin (har diabetes typ 1 sen 5 års ålder) och det "bet" inte som det skulle så fick börja med yttligare en medicin som diabetiker med typ 2 tar och började att gå ner i vikt igen. 
En jädra karusell för att få allt att gå ihop 😅
 
- Mitt hjärta har visat på orytm och fått göra en massa olika tester som ; cykeltest och EKG massvis med gången men ett som satt på i 24 timmar. 
Nu sist har jag även fått gjort ett ultraljud på hjärtat och väntar på svar om dom hittar vad som är fel?
 
- Synen har blivit så mycket sämre, men även att jag fortfarande kan få tunnelseende, flygande svarta prickar i synfältet och till sist bli allt bara en dimma. Det kommer när jag har överansträngt mig. När det har blivit för mycket stimuli alltså för mycket ljud och ljus ! 
 
Det är säkert mer, men det räcker med beskrivning just nu. 🙂
 
Med det här inlägget vill jag bara att ni ska få mer kunskap om vad jag går/gått igenom dom senaste åren. Jag vill inte ha sympati, men jag vill bara att människor omkring mig får lite mer insikt i vad som händer mig och jag använder framförallt bloggen till att skriva av mig om mina funderingar och få en helt het själv i allt. 
 
Jag får höra mycket att det kommer att ta tid och låt det ta tid, men det är bland det värsta jag vet är när saker och ting tar tid ! 😂
Det är just det som jag försöker lära mig nu att låta saker ta den tid som behövs !