Rätt tid !

publicerat i -Vardagen-;
Vad jag har längtat att skriva igen och nu känns det rätt i tid 😊
 
Jag har hunnit fylla 35 år och  det är vår ute med en glimt av snöfall och minusgrader på mornarna.
 
Jag kämpar med min hjärna fortfarande (psykisk ohälsa) och min kropp har börjat strejka på alla möjliga ställen men mer om det vi ett senare tillfälle.
 
Imorgon är det ingen vanlig dag här hemma, vi kommer ha en 7 åring som vill ha paket och tårta 😍 
I dessa förkylningstider kommer det bli speciellt, men självklart kommer han få det och fira hela dagen lång med bara närmaste familjen.
Vi är förkylda själva och därför tar vi det säkra före det osäkra och flyttar kalasandet. Jag har nog inte förstått att han redan blir 7 år ?! Hur sjukt är inte det ? Han är en trotsig, go, snäll, envis och kan vara väldigt disträ i omgångar - MEN han har även dom bästa kramarna och pussarna som man inte vill leva utan och han kan vara så kärleksfull att man bara vill omfamna och aldrig släppa honom igen 💛 Jag vill kunna skydda honom forever ! Hur gör man det ? Ska man låsa in dom ? 😂
 
När barnen blir äldre, det är då man verkligen ser att tiden går så himla fort och jag tycker att jag försöker stanna upp och njuta av det fina i livet och inte ta någonting för givet, men livet är inte lätt att leva !
Alla gör så gott dom kan och ingen kan ha det "perfekt", men känns som man alltid strävar efter det. Var snälla mot er själva där ute och stanna upp för en stund och andas. 💟

Kommentera inlägget här :