Onsdag

publicerat i -Vardagen-;
Mitt i veckan och det rullar på här hemma.
Första veckan efter ett höstlov innebär återhämtning för mig. Som dom flesta vet så är jag fortfarande sjukskriven pga utmattning, depression, ångest och panik ångest och en ADHD som ställer till det med återhämtningen och mycket mycket mer.
 
 
MEN jag har fatkiskt börjat på coachingteamet Finsam som det heter och det är ett företag som hjälper sånna som mig, dom som varit långtidssjukskrivna, och ska få hjälp ut i arbetslvet igen ! 👏
 
Jag som har lite för bråttom med allt så är det här ett jätte bra hjälpmedel att inte rusa in i saker och krascha totales igen.
Just nu har vi ett möte i veckan på Finsam, där vi planerar och lär känna varandra jag och min coach och sen ett digitalt möte i veckan med en hel del föreläsningar/information om allt möjligt, tex : sömn, om man vill börja plugga, psykisk hälsa/ohälsa, var man kan arbetsträna eller följa med på studiebesök osv.
Så jag är förväntansfull och hoppas innerligt jag ska hitta något som gör att jag kan hålla mig någorlunda frisk och har turen att kunna jobba resten av mitt arbetsliv. 🤓
 
Jag hade min dröm att vara frisör och vara egenföretagare, men mitt psyke och min kropp orkar inte med det valet. Som jag både har sorg och förståelse för.
Så jag är nyfiken vad livet kommer leda mig in på nu. 
 
 
 
Hörs snart igen ...😘

Kommentera inlägget här :